loading...

Skånska Jakt- & Fiskemässan är en mötesplats för jägare, fiskare, hund- och friluftsintresserade i alla åldrar, med aktiviteter, uppvisningar, tävlingar, utställare och mat i Bosjöklosters vackra slottsmiljö.

Mässan 2018 hålls som alltid sista helgen i augusti då vi ser fram emot att möta såväl nya som återkommande besökare och utställare.


Nytt för 2018 är att vi kommer att erbjuda sportskytte som ett nytt event i den välkända Skytteparken!

Legendaren och flerfaldige OS-medaljören Ragnar Skanåker finns på plats hela helgen. Stidhs hundägarskola ger tips och inspirerar! Fisketävling i Ringsjön. Skytteparken med massor av spännande skytte - ja detta och mycket, mycket mer erbjuder mässan under helgen 25-26 augusti!!

Nu har vi släppt biljetterna till årets mässa!!! Klicka på länken nedan. Extra fina erbjudanden om du är SKD-prenumerant eller om du köper biljetten umder juni månad!

Danne Stråhed uppträder på lördagen den 25/8 kl 15.00
Han har sjungit låten som hyllar de
skånsktalande ”flickorna”,
medverkat i ett av Sveriges mest kända dansband och haft flera låtar på Svensktoppen.
 
Sedan han vid sexton års ålder fattade mikrofonen i sitt första band,har malmöfödde Danne Stråheds karriär bara gått en väg –
Spikrakt uppåt! 
Idag är han en av våra mest folkkära artister.
 

Bamse och Lova Sjunger & Dansar, söndagen den 26/8 kl. 14.00
Att Bamse och häxans dotter Lova tycker om sång och dans är ingen hemlighet och de vill gärna att alla är med! Tillsammans med publiken bjuds det på kända barnsånger och rörelser för hela kroppen. Det kommer bli omöjligt att sitta still!
Det bjuds på klassiker som Huvud, axlar, knä och tå, Blinka lilla stjärna och Imse vimse spindel och en hel potpurri av andra välkända barnlåtar.
Alla kan vara med, stora som små,
och efter sångstunden är det Meet n’ Greet med karaktärerna, kanske vill ni passa på att få en bild eller två tillsammans?
 

Tack Emil Isaksson för härliga bilder från mässan 2017

Arrangörer:

Samarbetspartners: